Villa “Vista Mare”

Villa “Vista Mare”

Heerlijk wegdromen op de veranda van Uw zeer complete en Villa “Vista Mare”, met een gegarandeerd fantastisch uitzicht. Dat is mogelijk op Résidence SerenAmore.

De vrijstaande Villa’s “Vista Mare” komen individueel te liggen op zogenaamde terrassen. Ieder chalet heeft een eigen stuk grond van ten minste 600 vierkante meter. Uw vrijheid en rust is hiermee gegarandeerd, zeker als U weet dat er slechts 25 Villa’s “Vista Mare”worden geplaatst op 3 ha. grond. Dit is absoluut uniek.

De Villa’s “Vista Mare” worden opgeleverd met een zeer luxe keuken voorzien van o.a. vaatwasser, koel- vriescombinatie, wasmachine en oven; een schitterende badkamer met  verzonken ligbad en douche ruimte en een tweede toilet, een woonkamer met een klassiek interieur en stoffering en 3 compleet ingerichte slaapkamers. Op de bovenverdieping wordt een derde slaapkamer gerealiseerd met standaard een Velux dakraam. De bovenverdieping wordt gedeeltelijk, als U niet aanwezig bent,  afgesloten, zodat U uw privé zaken, zoals kleding, televisie e.d. kunt achterlaten, zonder dat huurders daarbij kunnen komen.  De totale oppervlakte van Uw Villa “Vista Mare” is plus minus 160 vierkante meter zijn.

De villa’s zijn voorzien van een veranda van ± 40 vierkante meter. Waarvan ruim 12 vierkante meter is overdekt.  Op de veranda’s staan potten met planten o.a. orleanders en zijn aangesloten op een automatisch centraal geregeld bewateringssysteem. Een Luxe buitenset is natuurlijk standaard.

Voor meer informatie betreffende koop- of verhuurmogelijkheden van Uw Villa “Vista Mare” kunt U een e-mail sturen naar onderstaand e-mail adres.