Participeer mee

Een winstgevende belegging in een vakantiepark.

Wilt U ook een minimale rendement 15% oplopend tot ruim boven de 20%!

Genieten van een heerlijke vakantie week!

Lees dan verder………………………. 

Tegenwoordig zijn participaties enorm populair en genieten veel belangstelling vanwege de zeer aantrekkelijke rendementen. Een gespreide belegging van Uw aandelen/obligaties/ vastgoed portefeuille wordt door vele adviseurs aangeraden. Door te participeren in een vakantiepark is het nu ook mogelijk om met een relatief laag bedrag te investeren in de vastgoed markt en nog eens te profiteren van een aantrekkelijke vakantieweek per jaar op een unieke locatie in een luxe villa met vrij uitzicht over zee en dat gedurende de gehele looptijd. . 

Vanaf Januari 2005 worden er participaties uitgegeven, met als doelstelling de verdere ontwikkeling van het vakantie park Résidence SerenAmore. U  kunt daar nu al op intekenen.  Er worden slechts 330 participaties uitgegeven van € 7.500,00 per participatie excl. 3% kosten. De uitgave zal in twee tranches geschieden. Een eerste tranche van maximaal 165 participaties, waarin U nu direct op kunt intekenen en 6 maanden later een tweede tranche van nog eens 165 participaties. De volgorde van binnenkomst van de aanvragen is bepalend voor deelname in de eerste of tweede tranche. Wilt U direct rendement in 2005, teken dan zo snel mogelijk in. 

De eerste gelden worden aangewend voor de bouw van de Villa’s ‘Vista Mare’, deze worden in de zomer van 2005 al verhuurd en tevens komt er een verdere uitbreiding van het luxe vakantiepark Résidence SerenAmore. 

Het park Résidence SerenAmore is al sinds 2002 open en de verhuren lopen boven alle verwachtingen. Het afgelopen jaar, 2004, was er al een groei van meer dan 21%, t.o.v. het jaar daarvoor. 

De toekomst verwachting van een investering in een vakantiepark is zeer interessant. Met de laatste uitbreiding van de EU met 12 lidstaten en 550 miljoen nieuwe inwoners, verwacht men dat de verhuurprijzen binnen nu en enkele jaren fors zullen gaan stijgen. 

De Villa’s ‘Vista Mare’ worden verhuurd, maar ook ter koop aangeboden. Op dit moment mogen er nog 17 villa’s gebouwd worden en de verwachting is dat deze tussen nu en 5 jaar verkocht zullen zijn. Meer informatie over de opbouw van Uw rendement kunt U lezen onder het hoofdstuk Hoe werkt het en onder Rendement.

De verwachting is dat de inschrijving gesloten wordt op 31 maart  2005.

Naar het inschrijfformulier klik hier  

Meer weten over Résidence SerenAmore klik hier

Wilt U telefonische informatie neem dan contact op met Sandra Schouten tel: 00 31 495 732 869 tijdens kantoor uren.