Chalet “Moia Vista”

Het Chalet “Moia Vista”

Er zijn 10 Chalets “Moia Vista” gerealiseerd. Er komen er in ieder geval niet meer, dit alleen maar om U ruimte, vrijheid en rust te garanderen. Alle Chalets “Moia Vista” hebben uitzicht op de Middellandse Zee. Het geheel in de natuurlijke omgeving en aangevuld met veel bloeiende planten en struiken.

De Chalets “Moia Vista” zijn volledig ingericht voor 6 personen en beschikken over een grote veranda, waar men in alle rust heerlijk kan genieten. De bungalows worden zo geplaatst dat Uw privacy gewaarborgd is. 

Klik op de foto

U kunt als bezoeker en of eigenaar natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten die aanwezig zijn, zoals een zwembad, speeltuin en bar.

De Chalets “Moia Vista” zijn verkocht door Corsicatravel.net s.a.r.l., de verhuur zal geschieden door Résidence SerenAmore. Gezien het feit dat alle Chalets “Moia Vista” verkocht zijn in een zogenaamd wintertype, zal de verhuur het gehele jaar plaats vinden.

Ook in de winter is het prettig vertoeven op Corsica: op kleine schaal zijn er wintersport mogelijkheden;  wat dacht U van golfen op het schitterende golfterrein van Sperone, of fietsen in de bergen. Een van de mooiste bergroutes, de Col de Bavella, ligt nabij Résidence SerenAmore; een uitdaging niet alleen voor de getrainde fietser, maar ook met de auto zeer spectaculair; en dan nog maar niet te spreken over de schitterende kust “Costa Serena”.

Voor meer informatie betreffende verhuur kunt U contact opnemen met:

[email protected] 

U kunt ook direct online boeken via www.serenamore.com