Het zwembad

Het zwembad

Het zwembad heeft  een spa/jacuzzi gedeelte. Dus dat is voor U en uw kinderen volop genieten.  Vanuit het zwembad en het terras van de bar heeft u een schitterend uitzicht over zee.

Bij de bar kunt u heerlijk op het terras zitten en ondertussen genieten van het prachtige uitzicht over zee. Tevens hebben we iedere woensdag avond in het hoogseizoen live Corsicaanse muziek (akoestisch) met o.a. Jaques Andreani. U kunt voor iedere ochtend een broodbestelling doorgeven en deze in de ochtend afhalen bij de bar. Vanaf mei 2005 kunt U iedere middag bij de bar een lunch nuttigen en of in de avond een heerlijk diner. 

Corsica is ook zeer geschikt om te overwinteren tot een uur of vier in de middag kunt U heerlijk van de zon genieten, terwijl vanaf 800 meter hoogte er sneeuw ligt is het bij ons in de baai heerlijk. Wist U dat er zelfs skipistes zijn op Corsica.

Ook in de avond is het heerlijk vertoeven bij het zwembad, het zwembad is dan ook open en verlicht.

Bij het zwembad is geen permanente toezicht, kinderen onder 12 jaar, mogen alleen naar het zwembad onder begeleiding. Duiken is niet toegestaan. Het zwembad kunt u vrij over beschikken, maar voor eigen risico, Résidence SerenAmore neemt geen aansprakelijkheid op zich.