SerenAmore

Résidence SerenAmore

Het terrein bevindt zich op de schitterende oostvlakte aan de Costa Serena, met zijn witte zandstranden, tussen Porto – Vecchio en Solenzara. De locatie ligt op 400 meter van het schitterende zandstrand van Favona  op de eerste berghelling; dit heeft een aantal  voordelen: Het is rustiger en de iets hogere ligging biedt een spectaculair uitzicht over de zee.

Het park zal uit twee delen bestaan:

Een gedeelte van 3 hectare zal benut worden voor de bouw van ongeveer 25 Villa’s “Vista Mare”, allen met een vrij uitzicht op zee. Dit terrein is hellend.

Een ander gedeelte van plus minus 1 hectare is benut voor het plaatsen van 10 Chalets “Moia Vista”.

Tussen de twee grondstukken is een steilere helling, welk een natuurlijke scheiding tussen beide terreinen biedt; op het bovenste terrein, aan de rand van de steilere helling, worden de receptie,  ontspanning’s gelegenheid (ook te gebruiken als conferentie ruimte), zwembad, sauna en een speeltuin gerealiseerd en er wordt daar een gelegenheid gecreëerd  voor een kleine bar,waar ook kleine hapjes te verkrijgen zijn. Deze locatie garandeert een adembenemend uitzicht.

Het lagere gedeelte van 1 hectare zal worden ingericht voor de 10 Chalets “Moia Vista”.

Het park zal een sfeer uitstralen van rust en ruimte. Op het gehele terrein blijven alle bomen staan, welk een natuurlijke schaduw geeft en waar nodig zal er nieuwe aanplant komen.

Wij richten ons op de vakantieganger die de natuur en cultuur van Corsica aanspreekt, een ruim opgezette accommodatie ambieert, in een natuurlijke omgeving, die een ambiance van luxe en kwaliteit uitstraalt. Kortom een plaats waar “onze gasten” zich welkom en thuis voelen.

Het schitterende strand van Favona, zal u aanspreken. Zeer geschikt om te snorkelen, waterskiën, waterfietsen en zeilen, een zeilschool is aanwezig. Ook leuke restaurantjes zijn hier gevestigd, zoals o.a. La  Siesta.